Looking For Anything Specific?

Kastamonu Sel - Kastamonu Cide De Sel Felaketi - Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı.

Kastamonu Sel - Kastamonu Cide De Sel Felaketi - Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı.. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları.

Wvrp4x 4h1wtm
Wvrp4x 4h1wtm from foto.sondakika.com
Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi.

Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü.

Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı.

Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı.

Kastamonu Valisi Avni Cakir Herhangi Bir Kayip Ve Can Kaybi Ihbarimiz Yok Kastamonu Da Sel Felaketi Bir Cok Ilcede Su Taskinlari Meydana Geldi Kastamonu Haberleri
Kastamonu Valisi Avni Cakir Herhangi Bir Kayip Ve Can Kaybi Ihbarimiz Yok Kastamonu Da Sel Felaketi Bir Cok Ilcede Su Taskinlari Meydana Geldi Kastamonu Haberleri from im.haberturk.com
Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi.

Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1).

Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı.

Njwkcpkghgusam
Njwkcpkghgusam from cdnuploads.aa.com.tr
Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1).

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi.

Bir araç da sel sularına altında kaldı. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı.

Posting Komentar

0 Komentar